Muziekles voor jonge kinderen

Muziekles voor jonge kinderen

Muziekles voor kinderen van 1,5 - 4 jaar en hun ouders

Deze reeksen zijn VOLZET. Je kunt eventueel inschrijven op de wachtlijst voor de volgende reeks met een mailtje naar info@muziekisdemax.be

Seizoen 2018-2019

Tijdens de lesjes ‘Muziek in de blokhut’ krijgen kinderen vanaf 1,5 – 4 jaar de kans om op speelse wijze kennis te maken met muziek, liedjes, instrumenten en bewegen, samen met hun ouders.

Elke 14 dagen van 10 – 11 uur en van 11.30-12.30 u met Rik en/of Maria en kleuterjuf Dorien. Tussen de lessen is er gelegenheid andere ouders te ontmoeten.

Het is de bedoeling dat je als ouder(s) steeds mee doet, babybroers/zussen zijn ook welkom (graag vermelden, niet betalend). Momenteel kiezen we bewust voor 2 groepen met dezelfde ruime leeftijdsgroep, zodat het hele gezin naar dezelfde groep kan komen.

Over de lessen

We zingen veel liedjes, we leren nieuwe liedjes en bewegingen erbij. We vertellen muzikale verhalen, doen spelletjes en leren nieuwe instrumenten kennen (ukelele’s, percussie, piano’s, boomwhackers zijn voorhanden). We swingen rond de piano en leren over hard en zacht, snel en langzaam, ritme en klank.

Over ons

Rik en ik zijn zelf ouders van twee jonge kinderen: Sebastiaan (2,5) en Amélie (4). In september zijn we gestart met muzieklesjes waar we zelf ook van mee kunnen genieten met onze kinderen en een aantal buren. Daarom vroegen we Dorien, laatstejaars studente kleuterjuf, om de lessen te begeleiden. Dorien heeft elke les weer een leuk spel, dansje of liedje. Rik begeleid op piano of gitaar en Maria brengt liedjes mee in alle stijlen. Doel is onze liefde voor muziek met jullie te kunnen delen en jullie een leuk, relaxed moment met je kinderen te geven.

Praktisch: 

Max. 10 (betalende) kindjes per groep. Kasteelwegel 13 in Sint-Amandsberg,

€30,- per reeks van 7 lessen.

Data voor Jan – Pasen :  12/01, 26/01, 09/02, 23/02, 09/03, 23/03, 06/04

Deze reeksen zijn VOLZET. Je kunt eventueel inschrijven op de wachtlijst voor de volgende reeks met een mailtje naar info@muziekisdemax.be.

Stel hier uw vraag...

Toggle title

Toggle content goes here, click edit button to change this text.