Team

Team

Muziek is de Max vzw werd opgericht in 2016 op initiatief van Rik Deckers. Intussen krijgt hij versterking van een heel team van medewerkers en freelancers!

Ons team van freelancers zijn allemaal expert in hun eigen vakgebied: mensen die met hun twee voeten in de praktijk staan en tegelijk een liefde hebben voor lesgeven. Mensen die zich bovendien kunnen vinden in de visie van Muziek is de Max, dat iedereen moet kunnen genieten en leren van muziek en kunst, ongeacht je afkomst, taal, beperking of leeftijd. Kernaanbod blijven onze muzikale workshops rond instrumenten en creatieve zang. Onze docenten zorgen voor een mooie verbreding naar andere muzische domeinen: dans en beweging, drama en beeld.

Hieronder stellen we onze vaste docenten aan je voor:

Rik Deckers: Rik is professioneel pianist en treedt in Vlaanderen veel op met zijn duo Lady Bird. Hij geeft binnen MIDM de workshops boomwhackers, ukelele, piano en stoelpercussie en is beschikbaar voor projecten op maat. Je kunt ook bij hem terecht voor facturatie en boekhouding. Rik weet met allerlei groepen een klik te maken, vanuit het plezier van muziek spelen.

Maria Euwema: Maria is je eerste aanspreekpunt voor alle boekingen en projecten. Zij beheert ook de website en sociale media van MIDM en staat in voor de ontwikkeling van nieuw aanbod. Maria is vooral geïnteresseerd in de combi muziek en welzijn en geeft binnen MIDM de workshops Popkoor, Roddels, WOI, musical en projecten op maat.

Yanna Penson: Yanna is bestuurslid van Muziek is de Max vzw en professioneel klassiek pianiste. Zij is als docente en begeleidster verbonden aan de Gentse kunstacademie en geeft ook pianoles aan huis. Zij is ook maker en pianiste van de voorstelling ‘Mozart enzo!’

Anouk Degrave: Anouk werkt sinds najaar 2018 als jobstudent elke maandag op de bureau van Muziek is de Max! in Sint-Amandsberg. Zij staat mee in voor de administratie en boekhouding.

Sander De Brouwer: Sander is onze percussie expert en weet jong en oud te enthousiasmeren met aanstekelijke ritmes en interessante weetjes. Hij geeft de workshops Afrikaanse percussie, Braziliaanse percussie en een percussiemix. Je vindt hem het jaar door op evenementen en scholen met zijn drums.

Cathy Petit: Cathy is onze hoofddocente musical en zang. Zij is niet alleen zangeres, maar ook stemactrice en sprak o.a. stemmetjes in voor de films Zootropolis en Blinky Bill. Ze speelde mee in o.a. de musicals Beauty & the Beast en Rent en in december 2018 in Scrooge. Een inspirerend podiumbeest en lesgeefster!

Lieselot Vanderroost: Lieselot geeft de workshops dansexpressie, WIND en Licht en Schaduw. Zij studeerde af als Master in de kunstwetenschappen en heeft hierdoor een ruime interesse in de overlap tussen muzische velden. Dans bleef echter altijd kriebelen. Lieselot werkt als docent dansexpressie en maakt en danst daarnaast zelf voorstellingen, zoals Grashelm, Medeamaterial en in januari 2019 Haven in de Arenbergschouwburg.

Alejandro Rivas is afkomstig uit Bolivië en studeerde muziekproductie in Gent. Hij is naast producent ook actief als componist, waaronder ‘El color del Camaleon‘ en als uitvoerend muzikant. Hij geeft de workshops muziekproductie, filmmuziek en panfluit.