Wie zijn we ?

Wie zijn we ?

Wie zijn we ?

Rik Deckers & Maria Euwema zijn de drijvende kracht achter ‘Muziek is de max !’ vzw. Om een gevarieerd en kwalitatief aanbod van workshops en voorstellingen te bieden, werkt ‘Muziek is de max’ samen met een team gemotiveerde freelancers.

Rik is de spil van Muziek is de Max. Na zijn studies marketing afgerond te hebben in Luik bleef bij Rik de ‘muziek-microbe’ jeuken en besloot ook hij om het conservatorium op te zoeken. Rik studeerde jazz piano in Leuven en muziekproductie aan het conservatorium van Gent. Rik speelt naast piano ook gitaar, (contra)bas en percussie-instrumenten. Hij speelt in verschillende bands en heeft jaren ervaring met lesgeven.

Maria leerde Rik kennen toen ze klassieke zang studeerde aan het conservatorium van Gent. Naast haar studie sociale agogiek die daarop volgde, maakte Maria musicals voor kinderen met ‘Hint!’. Als jeugdwerker startte ze ondermeer een multicultureel jeugdkoor in de Gentse Rabotkerk. Samen begonnen ze het duo ‘Lady Bird’ waarmee ze 10 jaar lang jazzy pop brachten met stem en piano. De combinatie jeugd en muziek blijft een rode draad in Maria’s werk. Daarom is de creatieve ontwikkeling van Muziek is de Max haar op het lijf geschreven, iets waar ze in 2018 volledig voor wil gaan!

Muziek is de max! werkt samen met een team van fantastische freelancers. Zij zijn specialist in hun vakgebied en zorgen in samenwerking met Muziek is de Max! vzw voor een origineel scala aan workshops en voorstellingen.